Kulttuurituottaja Sani Gavalas tuottaa mielen hyvinvointia – kulttuurilla

Sanjaana ”Sani” Gavalas on valmistuva helsinkiläinen kulttuurituottaja, joka touhuaa kentällä jo pää höyryten. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin huoli toisten päänsisäisestä hyvinvoinnista – Gavalas järjestää Sosiaalisessa Hubissa huhtikuussa pilotoitavaa TÄSSÄ OLEN -kulttuurikurssia, joka edistää mielen hyvinvointia sekä arjen toimintakykyä. Gavalaksen konseptoima kurssi työllistää ja yhdistää ammattitaiteilijoita sekä kulttuuritahoja ja houkuttelee näitä ottamaan yhteisen askeleen kohti paremman elämän tarjoamista.

Gavalas tuottaa pilotin sekä rahoituksen varmistuessa tulee työskentelemään kurssien parissa usean vuoden hankekokonaisuuden ajan Nuorten mielenterveysseura Yeesissä. Yeesi tekee työtä nuorten mielen hyvinvoinnin edistämiseksi, ennaltaehkäisevästi. Tähän kuuluu etenkin kannanotto nuoria koskeviin asioihin, tiedottaminen mielenterveyteen liittyvistä asioista ja vapaaehtoistoiminnan järjestäminen. Yeesi on Suomen Mielenterveysseuran paikallinen seura.

Gavalas kokee, että hyvinvoiva ihminen on aktiivinen kansalainen, joka löytää keinot ja resurssit oman elämänsä ja sitä kautta myös ympäristönsä kehittämiseen. Gavalaksella on missiona laajentaa kulttuurituottajan työnkuvaansa ulottumaan laajasti sosiaali- ja hyvinvointisektoreille.  Nuorten mielenterveysseura Yeesin alla kulttuurituottajana toimiminen on hänen näkökulmastaan hieno edistysaskel näiden kahden alan yhdistämisessä.

Gavalas on Terveyttä kulttuurista -verkoston jäsen.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s