Shadow Election (suom. Keskusvaalikone)

 

Tässäpä tietoa meitin projektista, jonka tarkoituksena on parantaa demokraattisen vaikuttamisen keinoja sosiaalisen median avulla.

Keskusvaalikoneessa käyttäjä voi arvioida ehdokkaita useiden lähteiden perusteella ja kannustaa ehdokasta mm. antamalla virtuaaliääniä.

Keskusvaalikone nimensä mukaisesti keskittää useiden vaalikoneiden dataa yhteen paikkaan. Lisäksi se kerää tietoa muista digitaalisista lähteistä, esimerkiksi lehtiartikkeleista ja haastatteluista. Erityisenä piirteenä vaalikoneessa on, että siinä on arvioitavana myös videomateriaalia.

Ehdokkaalle voi antaa sovelluksen kautta myös virtuaaliäänensä sekä tukea oman ehdokkaan vaalikampanjaa tehokkaasti Facebookissa.

Suomessa palvelua on koeponnisteltu eduskuntavaaleissa 2011 sekä presidentinvaaleissa 2012. Nyt olemme pyrkimässä kansainvälistämään Shadow Election -palvelua seuraavana tähtäimenämme Kenian ja Yhdysvaltojen presidentinvaalit 2012.

Sosiaalisen hubin kautta on löytynyt mielenkiintoisia kontakteja ja, mikäli asiaan liittyvää kiinnostusta/osaamista/ideaa löytyy, niin saa mielellään ottaa yhteyttä. Hengailen jonkin verran sosiaalisen hubin tiloissa vielä nämä pari päivää.

Juha Mattila, Reality Creating Media

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s