Bermuda Helsinki

Bermuda Helsinki on kaupunkiaktiivien ryhmä, jonka tavoitteena on lisätä, mahdollistaa ja monipuolistaa ruohonjuuritason kulttuuritoimintaa Helsingissä. Bermuda Helsinki tarjoaa kenelle tahansa tilan ja välineet tehdä oma pieni tai suuri kulttuuritapahtumansa – ilmaiseksi.

Kesällä 2011 Bermuda toimi Helsingin Kalasataman konttiaukiolla mahdollistaen 64 kaupunkilaisten itsensä järjestämää ilmaista, epäkaupallista ja ikärajatonta tapahtumaa ulkoilmaelokuvailloista polkupyöränkorjausbrunsseihin, teatteriesityksiin ja keikkoihin. Bermuda operoi Helsingin kaupungin vuokraaman merikontin ympärillä tarjoten tämän tilan sekä rajatut fasiliteetit ilmaiseksi kaupunkilaisten käyttöön.

Bermudan toiminta on sosiaalista ja käyttäjiänsä aktivoivaa. Kaupunkilaisten itsensä järjestämät tapahtumat mahdollistavat aidosti osallistavan ja osallistuvan, aktiivisen kaupunkilaisuuden.  Koska näille kulttuuritapahtumille ei aseteta minkäänlaisia laadullisia tai taloudellisia kriteereitä, on tarjontakin yhtä mielenkiintoista ja monipuolista kuin mitä meitä kaupunkilaisia on.

Paraikaa laajennamme toimintaamme Kalasataman ulkopuolelle. Seuraava askeleemme on tuoda kaksi konttia kolmeksi kuukaudeksi aliarvostettuun helsinkiläiseen lähiöön. Tapahtumapaikka synnyttää parhaimmillaan koko alueen ympärille kuhinaa ja auttaa luomaan paikalle uudenlaista identiteettiä.

Uskomme että kaupunkilaisten itsensä tuottama kulttuuritoiminta auttaa rakentamaan siltoja eri sosiaali- ja väestöryhmien välille, mahdollistaa mielenkiintoisia ja uusia kohtaamisia sekä lisää alueen omanarvontuntoa ja kiinnostavuutta.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/bermudahelsinki / bermudahelsinki.blogspot.com / bermudahelsinki@gmail.com /

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Bermuda Helsinki

  1. Hei mikä palikka tuo kuvapyörittäjä on?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s